Контроль та аналітика: швидкий перехід з профіля DOZORRO у Публічний модуль аналітики ВІ

12.09.2019 15:00

Що?

Швидкий перехід з профілю DOZORRO у Публічний модуль ВІ

Що робимо?

Функціонал, який дозволяє перейти з профіля замовника або учасника на порталі DOZORRO на лист «Карточка організатора» або «Карточка учасника» вже з відбором відповідного коду ЄДРПОУ

Чому це важливо?  

Портал DOZORRO містить лише частину показників, що стосуються замовника чи учасника, а повну картинку можна побачити в Публічному модулі аналітики ВІ

Швидкий перехід від профілю DOZORRO в Публічний модуль аналітики ВІ має велику кількість переваг для кожної групи користувачів. Тепер лише один клік виключає низку переходів, зокрема перший перехід - на сайт Публічного модуля аналітики ВІ, далі обрання Етапу закупівель, після чого вибір листа «Карточка учасника» або «Карточка організатора» і далі відбір за кодом ЄДРПОУ.

Що корисного Ви можете знайти? 

Якщо Ви учасник - Ви можете зрозуміти замовника, його поведінку, чи «підтримує» він конкуренцію і дійсно має багато компаній-учасників, з якими укладено договори, чи він «спонсорує» своїх учасників, і усі закупівлі виграє лише одна компанія. Додатково Ви можете:  

  • дивитися що ще закуповує організатор, 
  • досліджувати договірні відносини (чи є розірвані договори за ініціативою інших учасників),
  • переглядати наявність скарг та подивитися їх статус, адже наявність задоволених скарги - це показник «недобросовісності» замовника.

Якщо Ви замовник - Ви можете дивитися все про учасника, від контактів до наявності податкового боргу, статусу юридичної особи, включення до «чорного» списку АМКУ і багато іншого.

Для громадськості - це можливість швидкої оцінки учасника або замовника. Ви не будете більше витрачати час на перехід і введення кодів або назв підприємств. Якщо Ви до цього моніторили декілька закупівлі в день, запевняю, Ви станете продуктивніші.

Швидкість - це перевага сьогодення. А ми просто спрощуємо точку входу в Публічний модуль аналітики ВІ. Аналізувати з нами завжди швидко!

Як BI Prozorro може допомогти керівним органам?

Інструкція допоможе керівному органу ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 14:44

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на пошту, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

25.10.2019 15:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання