Моніторинговий портал DOZORRO посилили штучним інтелектом

19.07.2018 17:30

У Києві в рамках фестивалю громадських активістів “DOZORRO FEST 2018” відбулася презентація нових принципів роботи порталу DOZORRO. Зокрема, мова йде про штучний інтелект який оцінюватиме сукупність ризик-факторів кожного тендеру і пропонуватиме підозрілі до опрацювання громадським активістам, повідомляє Transparency International Україна.  

При цьому остаточний висновок щодо наявності порушень робитимуть представники громадських організацій, що входять до DOZORRO-спільноти і вже більше року займаються моніторингом публічних закупівель. Вони будуть вирішувати чи скеровувати скаргу до замовника, його керівного органу, державних контролерів чи правоохоронців. На основі прийнятих активістами рішень відбуватиметься подальше вдосконалення штучного інтелекту.

“Через 2-3 місячні ітерації система почне прогнозувати набагато точніше. Я впевнений, що вже до кінця цього року точність стане дуже високою”, - заявив під час презентації технічний координатор порталу Андрій Кучеренко

Робота DOZORRO з впровадження нових можливостей розпочалась з 19 липня 2018 року й зараз проходить період тестування й "навчання".

Чи готовий ти боротися з корупцією в закупівлях у своїй громаді?

Боротися з корупцією в закупівлях і марнотратством бюджету — це нелегке завдання. А ви готові? Проходьте тест і перевіряйте

15.12.2023 14:37

Мапа громадських вбиралень Києва

Де у столиці розташовані громадські туалети

26.10.2023 11:05

Правила публічних закупівель мають бути однакові для всіх

Депутати пропонують змінити правила для закупівель коштом місцевих бюджетів. ТІ Україна закликає не голосувати за цей законопроєкт.

24.10.2022 14:00

Ким ви можете бути в DOZORRO: ТЕСТ

Наша команда весь час розвивається і росте. Ми беремо нові проєкти, відповідно з'являється потреба і розширювати команду. Проходьте веселий тест, щоб дізнатися, ким би ви могли стати в команді DOZORRO. А якщо вам сподобається результат і ви справді шукаєте роботу, можна зразу й податися на вакансію.

06.09.2022 10:30

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання