Нагадуємо про наші навчальні матеріали для різних груп користувачів

23.08.2018 15:00

Ми завжди піклуємось про наших користувачів та прислуховуємось до думки кожного. Ми хочемо бути для вас ще кращими і постійно вдосконалюємось.

Нагадуємо, що Публічний модуль аналітики ВІ містить інформацію про всі закупівлі і плани закупівель у Прозорро, починаючи із 2015 року. Ми робимо все аби модуль був доступним і практичним у використанні. Ми постійно готуємо різноманітні інструкції для різних груп користувачів і хочемо нагадати Вам про них, а для тих, хто ще не чув про них – ми раді Вас вітати, давайте знайомитися.

Модуль дозволяє Державним установам бути на пульсі своїх закупівель чи закупівель підпорядкованих установ, знаходити проблемні місця і шляхи їх вирішення.

Учасники чи потенційні учасники зможуть оцінити ринок, замовників, конкурентів, щоб приймати в майбутньому більш ефективні рішення.

Для громадських активістів та ЗМІ модуль надає можливість дослідити конкретний тендер із потенційними та наявними постачальниками, дізнатись «таємні зв’язки» замовників та учасників або викрити змову між учасниками. Та головне - це зручний існтрумент для проведення моніторингу.

У разі потреби будь-які із об’єктів Модуля можуть бути додані на Ваш сайт/ресурс, щоб отримувати інформацію, що актуальна саме для Вас.

Повний перелік інструкцій є на сторінці інструментів DOZORRO та Youtube каналі.

Задати питання можна в Facebook групі "Аналітичні інструменти ProZorro".

Як BI Prozorro може допомогти керівним органам?

Інструкція допоможе керівному органу ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 14:44

Навіщо замовникам BI Prozorro?

Інструкція допоможе замовнику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 12:48

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання