Свіжі тендери або як зрозуміти що відбувається в системі саме зараз

28.03.2019 16:30

Що ?

Найсвіжіші тендери в Публічному модулі аналітики ВІ

Що робимо?

Лист «Оголошення оргів» допоможе проаналізувати поточний стан тендерів, виокремити лідируючі сегменти, виокремити різні виміри та розрізи.

Чому це важливо?

Завжди важливо розуміти як працює система саме зараз. Саме зараз хтось вирішує  чи брати участь, можливо обирає нішу для свого бізнесу. Лист «Оголошення торгів» допоможе зрозуміти як система функціонує сьогодні.

Лист «Оголошення торгів» відображає показники по системі, як працює система, різні кількісні показники, але в чому особливість сторінки? Особливість в тому, що на даній сторінці тендери, які були нещодавно оголошені і ще не завершені. Тобто це активні закупівлі, які ви можете спостерігати.

Якщо цікаво який найдорожчий тендер зараз відбувається – подивіться рейтинг лотів за очікуваною вартістю. Якщо цікаво лідера з організаторів – перед вами рейтинг організаторів.

Завжди пам’ятайте, ви можете дослідити закупівлі не тільки в розрізі за очікуваною вартістю. Також і за кількістю процедур. Просто оберіть інший показник. Також можете обрати розріз – варіанти перед вами.

Також можете змінити вимір дослідження і на інших графіках. Є можливість проаналізувати по СPV, за типами процедур, за типом замовника. Поряд можете переглянути співвідношення показників. Певен, багато цікавого ви зможете тут знайти.

Відео-інструкція:

Навіщо замовникам BI Prozorro?

Інструкція допоможе замовнику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 12:48

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

Рамкові угоди в Публічному модулі аналітики ВІ

Перевага Рамкових Угод – кожна зі сторін отримає надійних партнерів для довгострокової співпраці. Додатковою перевагою для постачальників є можливість налагодити співпрацю з держустановами на чітко визначений період та ефективність планування участі в інших закупівлях. Застосування Рамкових Угод надає можливість замовникові забезпечити економію часу та адміністративних ресурсів, закуповуючи товари та послуги на строк до 4 років, при цьому витративши час та ресурси на укладання Рамкових Угод лише один раз

22.11.2019 14:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання