Вiктор Нестуля

Адміністрація морських портів замовила днопоглиблення морських портів Маріуполя і Бердянська

14.12.2018 12:07

Філія «Днопоглиблювальний флот» Адміністрації морських портів України оголосила двоє торгів на проведення днопоглиблювальних робіт в портах Азовського моря. Заявки на участь в конкурсах на проведення експлуатаційного днопоглиблення в морських портах Бердянськ і Маріуполь приймаються до 14 січня 2019 р. Відповідна інформація опублікована в системі ProZorro, інформує Адміністрація морських портів України.

Обсяг робіт, який необхідно виконати у Бердянському порту, складає 1,85 млн куб. м, з них: 1,4 млн куб. м — на підхідному каналі і 466 тис.куб. м — на внутрішній акваторії порту. Очікувана вартість робіт — 430 млн грн. без ПДВ.

У порту Маріуполь обсяг днопоглиблення складає 1,9 млн куб. м. Основні роботи (1,79 млн куб. м) належить провести на підхідному каналі Вугільної гавані, і 115 тис. куб. м — в акваторії порту. Очікувана вартість днопоглиблення — 460 млн грн. без ПДВ.

«Адміністрація морських портів України прийняла рішення розділити обсяги робіт в портах на Азовському морі. Це зроблено для того, аби потенційні підрядники могли мобілізувати необхідний флот для виконання робіт в кожному конкретному порту. Ми зацікавленів залученні максимальної кількості учасників конкурсів і швидкому початку робіт з днопоглиблення в Маріуполі і Бердянську», — підкреслив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання