DOZORRO-NEWS

Адміністрація морських портів замовляє днопоглиблення в портах Дунайського регіону

15.02.2018 16:00

Ізмаїльська філія Державного підприємства "Адміністрація морських портів України" планує проведення технічного обслуговування акваторій морських портів Ізмаїл та Рені для підтримки навігаційних габаритів шляхом експлуатаційного днопоглиблення. Відповідні відкриті торги для закупівлі даних робіт було оголошено в системі ProZorro.

«У 2018 році АМПУ проведе днопоглиблення у всіх портах: маленьких і великих, прибуткових і дотаційних. Ключовим для нас є забезпечити безпеку судноплавства, паспортні глибини і можливість повноцінної роботи для стивидоров. Раніше ми анонсували днопоглиблення в Дунайських портах, зокрема, в Ізмаїлі і Рені, і ось цей тендер оголошений. Ми традиційно запрошуємо найширше коло днопоглиблювачів до участі. У той же час, очікуємо, що цей проект складе особливий інтерес для національних компаній », - зазначив керівник  АМПУ Райвис Вецкаганс на офіційному сайті організації.

Очікувана вартість експлуатаційного днопоглиблення була визначена на рівні 35,81 мільйонів гривень. Загальний орієнтовний обсяг грунту, що підлягає обробці, становить 200,0 тис. Куб. м, в тому числі: на ділянках акваторії Ізмаїльського морського порту - до 156,0 тис. куб. м і на ділянках акваторії Ренійського морського порту - до 44,0 тис. куб. м. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 12 березень 2018 року, сам же аукціон заплановано провести 17 квітня 2018 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання