DOZORRO-NEWS

Активісти домоглись звільнення начальника Управління ЖКГ Павлограда який блокував роботу ProZorro

18.08.2017 15:46

«Сьомого серпня мер Павлограда Анатолій Вершина на планірці скромно повідомив, що начальник Управління комунального господарства та будівництва Н.А.Куш подав заяву про звільнення, і воно підписано». Таку інформацію на своїй офіційній сторінці розмістила організація «Громадський контроль».

За словами активістів за їхньої допомоги в діяльності чиновника були знайдені численні фінансові порушення. Взимку Микола Куш ініціював проект рішення міськради, яке фактично скасовувало використання ProZorro на допорогових закупівлі. Після цього аналітики "ГромКонтроля" систематизували 46 порушення на суму 1,2 млн грн. в діяльності його керівництва та в лютому 2017 року направили меру Павлограда відповідний документ. За результатами внутрішнього розслідування Кушу було винесено догану.

Тим не менш, наголошують активісти, у травні в закупівлях управління було виявлено 20 випадків порушень на мільйони гривень, в червні – недопрацювання у 65 закупівлях на суму 5,7 млн грн.

У підсумку, незважаючи на позицію міського голови Павлограда, який не побачив у діях підлеглого порушень Микола Куш подав у відставку.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання