DOZORRO-NEWS

АМКУ оштрафувало двох ФОПів, що розіграли покрівельні роботи у Львові

03.07.2020 11:51

Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало приватних підприємців Василя Новосада та Олега Фітьо за змову на тендері з ремонту будинку на вулиці Медової Печери. Сумарно підприємці отримають штраф у розмірі 85 тисяч гривень, серед яких 68 тисяч сплатить Василь Новосад, а 17 тисяч його «напарник» – Олег Фітьо. Відповідне рішення опубліковане 2 липня на сайті АМКУ, інформує видання «Наші гроші. Львів».

Журналісти повідомляють, обидва учасники у своїх довідках про працівників на попередніх торгах зазначили однакових робітників. Крім того, раніше підприємець Василь Новосад вказував Олега Фітьо як свого виконроба.

Також учасники однаково оформили прізвище, ім’я та по-батькові в шапці документів, а підприємець Олег Фітьо не надав усіх довідок, яких вимагав замовник.

Окрім цих ознак пов’язаності, АМКУ також виявив, що обидва учасники використовували спільну IP-адресу, періодично спілкувались телефоном, а також те, що Олег Фітьо навмисно завищив вартість своєї цінової пропозиції.

Окрім штрафу, рішення Антимонопольного комітету передбачає заборону підприємцям брати участь у відкритих торгах впродовж 3 років.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання