DOZORRO-NEWS

АМКУ задовольнив скарги фірми, яку повторно «злили» з дорожніх торгів Житомирської ОДА

14.04.2021 08:33

АМКУ знову задовольнив скарги виробничо-комерційної фірми "Урарту" та зобов'язав департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА скасувати рішення про визнання переможцем закупівель ТОВ “Будстандарт” та ТОВ “Міттел”. Мова йде про закупівлю робіт з реконструкції автомобільних доріг Михайлівка – Филинці та Шепетівка – Бердичів на загальну суму 125,3 мільйонів гривень, повідомляє «Житомир.Інфо».  

За інформацією журналістів це вже друга спроба “злити” виробничо-комерційну фірму “Урарту” з тендерів по реконструкції цих доріг. Після перших скарг "Урарту” до АМКУ департамент Житомирської ОДА відмінив закупівлі через “неможливість усунення порушень у сфері публічних закупівель” та оголосив проведення нових. За результатами повторних торгів перемогу здобули ТОВ “Будстандарт” та ТОВ “Міттел”, а інших учасників з дешевшими пропозиціями замовник відхилив, зокрема і пропозицію “Урарту”. 

13 та 14 березня “Урарту” подало нові скарги до АМКУ на закупівлі, в яких знову просило зобов’язати замовника скасувати свої рішення про відхилення їхніх пропозицій на реконструкцію дороги  Михайлівка – Филинці на ділянці км 0+000 – км 8+780 та дороги Шепетівка – Бердичів на ділянці км 5+200 – км 8+800, а також зобов’язати замовника скасувати свої рішення про визнання переможцями ТОВ "Будстандарт ЛТД" та ТОВ “Міттел”.

У скаргах зазначено, що пропозиції “Урарту” замовник відхилив через зазначення у довідці слова “злочин” замість “порушення”, що є неправомірно зі сторони департаменту ОДА. 

У підсумку АМКУ пристав на аргументи ВКФ "Урарту"  задовольнивши обидві скарги фірми.

Виробничо-комерційна фірма “Урарту” зареєстрована в Житомирській області, місто Баранівка. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель. Власником є Армен Азатович Сароян.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання