DOZORRO-NEWS

Антимонопольний комітет оштрафував підприємців, що розіграли поставку парашутів для військових

05.06.2020 15:59

Львівське територіальне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало приватних підприємців Тетяну Радченко та Юрій Оваденко за змову під час закупівлі парашутів бродівською військовою частиною А2595. Відповідне рішення оприлюднено на сайті АМКУ, інформує Центр громадського моніторингу та досліджень.

Змовники отримали сумарний штраф у розмірі 62 тисячі гривень. Крім того їм також заборонено протягом трьох років брати участь у торгах.

Про факт змови цих підприємців видання «Наші гроші. Львів» написали ще в листопаді 2019 року, коли військова частина А2595 уклала угоду на закупівлю парашутної системи типу «Крило-Тандем-360» за 465 тисяч гривень. 

У публікації журналісти зазначили, що Юрій Оваденко працює бухгалтером у Тетяни Радченко. А також обидва «конкуренти» подали низку документів з однаковим дефектом друку чи сканування.

Окрім цього, АМКУ виявив, що підприємці використовували одну IP-адресу, хоча формально Тетяна Радченко здійснює підприємницьку діяльність у Хмельницькому, а Юрій Оваденко в Києві. Також підприємці користувались однаковим програмним забезпеченням під час підготовки документів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання