DOZORRO-NEWS

Антимонопольний комітет оштрафував учасників-замовників за «розпил» замовлення івано-франківський комунальників

21.11.2019 11:00

Івано-Франківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України за змову на торгах оштрафувало товариство з обмеженою відповідальністю «Західполіремкомплект» і фізичну особу-підприємця Джус Віру Михайлівну. Як йдеться у рішенні, учасники торгів вчинили порушення Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів. Про це повідомляє видання "Вікна" з посиланням на пресслужбу Івано-Франківського обласного територіального відділення АМКУ.

Вказані суб’єкти розіграли оголошений у березні 2018 року комунальним підприємством «Міська ритуальна служба» тендер на закупівлю послуг з озеленення території меморіального скверу на вул. С. Бандери міста Івано-Франківська, утримання пам’ятників, малих архітектурних форм, клумб, газонів, квітників тощо.

На відповідачів накладено штрафні санкції в загальному розмірі 44 тисячі гривень та, відповідно до статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», позбавлено права брати участь у публічних закупівлях впродовж трьох років з часу прийняття рішення адміністративної колегії відділення.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання