DOZORRO-NEWS

Аудитори вимагають розірвання договору на добудову школи на Львівщині

07.10.2019 11:46

Держаудитслужба звернулась до відділу освіти Сколівської райдержадміністрації з вимогою розірвати договір з підприємством «Комфорт Сколе», яке займається реконструкцією та добудовою Верхньосиньовидненської загальноосвітньої школи. За інформацією аудиторів фірма перемогла у тендері, незважаючи на те, що не надала усіх відповідних документів замовнику. Вартість підписаного договору склала 24,64 мільйонів гривень

У серпні цього року експерти «Центру громадського моніторингу та досліджень» виявили, що фірма-переможець не надала замовнику довідку від ДФС щодо відсутності заборгованості зі сплати податків та зборів. Через знайдене порушення експерти звернулися до Західного офісу Держаудитслужби з вимогою перевірити цю закупівлю.

Наразі ДАСУ провело перевірку та підтвердило виявлене порушення. Саме тому відділу освіти Сколівської райдержадміністрації рекомендували розірвати договір з фірмою-підрядником. Якщо замовник відмовитися розірвати відповідний договір, то на нього чекатиме позапланова перевірка Держаудитслужби за результатами якої відповідальних осіб притягнуть до відповідальності через виявлені порушення.

Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, приватне підприємство «Комфорт-Сколе» зареєстроване 29 червня 2017 року у місті Сколе. Власником компанії є Лілія Пенар. Керівником підприємства зазначений Андрій Пенар. Основна діяльність фірми – будівництво житлових та нежитлових будівель.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання