DOZORRO-NEWS

Авіаремонтний завод «Авіакон» без конкуренції отримав підряд на ремонт вертольоту рятувальників

22.07.2019 09:40

Спеціальний авіаційний загін Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій уклав угоду з ДП «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон» ДК «Укроборонпром» про ремонт вертольота Мі-8МТ. Вартість замовлення склала 16,15 млн грн, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.  

За умовами договору підрядник до кінця року має капітально відремонтувати, модернізувати і переобладнати вертоліт Мі-8МТ №94620-23. Зокрема «Авіакон» виконає аварійні бюлетені та дослідить технічний стан вертольота і його агрегатів для визначення можливості продовження призначеного терміну для забезпечення повного міжремонтного строку служби 8 років. Ззовні його пофарбують емалями «Akzonobel» (Нідерланди) або сертифікованими в Україні аналогами.

Видання зауважує, у 2018 році Спеціальний авіаційний загін замовив «Авіакону» капремонт і модернізацію іншого вертольота Мі-8МТ №94306-22 за 15,05 млн грн. Як і тоді, нинішню закупівлю в держпідприємства провели за переговорною процедурою через відсутність конкуренції.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання