DOZORRO-NEWS

«Автогосподарство» Запорізької облради поповнило автопарк на 2 мільйони гривень

12.12.2018 11:15

Комунальне підприємство «Автогосподарство» Запорізької обласної ради, що зокрема спеціалізується на перевезеннях 7 грудня за результатами відкритих торгів замовило ТОВ «Авто-імпульс» два легкових автомобіля на загальною вартістю 2 мільйони гривень. Про це повідомляється в системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Згідно умов підписаного договору фірма поставить два пікапи Ford Rangerа у комплектації LIMITED по 1 мільйону. Кожен автомобіль матиме автоматичну коробку передач, 6 подушок безпеки, круїз-контроль, клімат-контроль, камеру заднього виду, передній та задній парктронік, підігрів передніх сидінь.

У автосалонах Ford Ranger у комплектації LIMITED з автоматичною коробкою передач продають за 1,01 млн грн. У базовій комплектації Ranger можна придбати за 760 тис грн.

Єдиним конкурентом «Авто-імпульс» на торгах було ТОВ «Ніко форвард мегаполіс» бізнес-партнера міністра юстиції Павла Петренка Володимира Гнатишина, чия пропозиція була вищою на 500 грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання