DOZORRO-NEWS

Бердянський морпорт планує відремонтувати два причали

26.03.2019 09:08

Бердянська філія Державного підприємства "Адміністрація морських портів України" планує проведення ремонту причалів №1 і 2 в Бердянському морському порту. Відповідні відкриті торги вже оголошені в системі публічних  закупівель ProZorro, повідомляє  Адміністрація Бердянського морпорту.

Відповідно до вимог тендерної документації на об’єктах буде здійснено капітальний ремонт залізобетонних плит, цементно-бетонного і асфальтного покриття, облаштовано нові колесовідбійні бруси, металеві куточки уздовж кордону причалів і інші роботи.

 Очікувана вартість робіт на двох об'єктах становить близько 9 млн грн. З них 3,7 млн грн готові витратити на ремонт 1-го причалу, і майже 5,3 млн грн на 2-ий причал.

«Роботи такого масштабу на цих об'єктах не здійснювалися понад 10 років. Їх виконання дозволить привести стан причалів до належного рівня та підвищити швидкість і ефективність вантажних операцій. Розвиток портової інфраструктури - є одним з головних завдань Плану розвитку Бердянського морського порту. Ми сподіваємося, що силами АМПУ і інвесторів нам вдасться повністю відновити всю причальну територію порту вже в найближчі роки », - зазначив начальник Адміністрації морського порту Бердянськ Олександр Барчан.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання