DOZORRO-NEWS

Білоруські дорожники ремонтуватимуть автодорогу Золотоноша – Умань за 113 мільйонів

07.07.2017 17:53

Служба автомобільних доріг у Черкаській області 4 липня за результатами проведеного тендеру замовила у ВАТ «Дорожньо-будівельний трест № 2 м.Гомель» (Білорусь) поточний середній ремонт автодороги державного значення Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань. Загальна вартість робіт, повідомляють «Наші гроші» з посиланням на ProZorro, складає 113,09 млн грн.

Відповідно до тендерної документації загальна протяжність ремонтованої дороги складає 12,3 км., відповідно вартість одного кілометру ремонту вартуватиме  в середньому 9,19 млн грн. Загалом на даній ділянці траси мають бути виконані демонтажні роботи, холодне фрезерування, укріплення узбіччь, влаштування покриття з асфальтобетонних і щебенево-мастикових сумішей, перехідно-швидкісні смуги та ін. Гарантійний строк на асфальтобетонне покриття становить три роки, а на розмітку фарбою – півроку.

Конкурентами білорусів на даному тендері були ПП «Дорстрой», ТОВ «Главшляхбуд», а також ТОВ «Ростдорстрой». Ще дві фрми - ТОВ «Автомагістраль-Центр» і ТОВ «Декас Інжиніринг» не допустили до торгів через недоліки підтвердження наявності обладнання і матеріально-технічної бази.

Журналісти наголошують, ОАО «ДСТ № 2 г.Гомель» із білоруського державного холдингу «Белавтодор» уперше виграло тендер в Україні. За даними інформагентства «Белта», невдовзі відкриються українські представництва ще двох дочірніх компаній холдингу – з Бреста і Гродно.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання