DOZORRO-NEWS

Бізнес-партнер начальника Служби автодоргіг Львівщини облагородить місцевий сквер за 1,9 мільйонів

02.06.2017 17:20

Залізнична районна адміністрація Львівської міської ради за результатом проведеного аукціону 31 травня уклала угоду на облаштування скверу на вулиці Івана Сірка з ТОВ «Гарантспецбуд ЛТД» загальною вартістю 1,9 млн грн. Про це інформує видання «Наші гроші. Львів» з посиданням на сторінку закупівлі в системі ProZorro. Пропозиція фірми виявилась найдешевшою серед 5 підприємств, що взяли участь у тендері.

Згідно тендерної документації підприємство до кінця поточного року має облаштувати на вулиці Сірка алеї, а також встановить лавки та освітлення.

Журналісти повідомляють – даний сквер один з 14 громадських просторів, які планують облаштувати у Львові найближчим часом.

ТОВ «Гарантспецбуд ЛТД» належить Андрію Кухтицькому, який донедавна був власником ПП «Гарантспецбуд», придбаного у свою чергу у Руслана Кандибора, колишнього голови Франківської райадміністрації, який зараз очолює Службу автомобільних доріг у Львівській області. Крім того, Кухтицький володіє ТОВ «Гарантспецбуд-Захід», що ремонтувало проспект Свободи та вулицю Центрівка у Львові.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання