DOZORRO-NEWS

Бізнес-партнес очільника Кропивницького демпінгує на паливних торгах

18.04.2019 10:56

Комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико-санітарної допомоги №2 м. Кропивницького” за результатами відкритих торгів підписало з ТОВ «Титан-Кіровоград» договір на постачання 17,3 тисяч літрів бензину А-92. Відповідний договір на суму 389,08 тисяч гривень сторони уклали 5 березня поточного року, інформують  “БЛОГЕРИ”.

Поставивши тисячу літрів пального за ціною 22,49 грн/л постачальник ініціював внесення змін до договору. Вже 5 квітня медики підписали з підрядником додаткову угоду, згідно якої вартість одного літра бензину зросла до 24,7 грн/л. Унаслідок такого перерахунку загальна кількість палива яке буде поставлено медзакладу зменшилась на 1458 літрів. Крім того нова ціна виявилась ще й значно вищою за ту яку пропонував на торгах суперник - ТОВ «Фест моушн груп» запорізького підприємця Андрія Величко.

Видання зауважує за даними моніторингового сайту vseazs.com, ціна за літр бензину А-92 на дати підписання договору та додаткової угоди не мінялась тож дії ТОВ «Титан-Кіровоград» можна розцінювати як демпінг – невмотивоване заниження власної цінової пропозиції на торгах з метою перемоги над конкурентами.

Власником ТОВ «Титан-Кіровоград» є бізнес-партнер міського голови Кропивницького Микола Грицай. Зокрема, фірма орендує ємності для зберігання нафтопродуктів, а також автозаправні станції на вулиці Покровська, 48 та проспекті Інженерів, 10, у ТОВ «Титан-Плюс». Засновниками останнього якраз і є вже згадані Микола Грицай та Андрій Райкович.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання