DOZORRO-NEWS

Центр вдосконалення закупівель візуалізував алгоритм проведення закупок через систему ProZorro

17.03.2017 20:45

Центр вдосконалення закупівель візуалізував алгоритм проведення закупок через систему ProZorro

В рамках проекту "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах" Центр вдосконалення закупівель, створений Київською Школою Економіки, візуалізував алгорит проведення публічних закупівель через систему ProZorro. Про це організація повідомила на власній офіційній сторінці у соцмережі Facebook.  

«Всі закупівлі "Step-by-step" ! Скільки часу має учасник процедури на оскарження рішення? Що робити замовнику, якщо переможець аукціону не підписав договір? А як щодо алгоритму проведення переговорної процедури для потреб оборони?

Відповіді на ці та інші питання, у графічно відтвореному алгоритму проведення закупівель через Система публічних електронних закупівель ProZorro, що розробили та візуалізували дата-аналітики нашого Центру Aleksey Gribanovskiy та Inna Memetova

Дякуємо Myroslav Opyr, Pavlo Kyriyenko, Лілія Лахтіонова за професійну допомогу в формуванні схем!!!»,  - пише Центр вдосконалення закупівель.

Усі підготовлені Центром матеріали є вільноступні та можуть бути скачані в форматі .pdf на  офіційному сайті організації

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання