DOZORRO-NEWS

Частину проспекту 200-річчя Кривого Рогу відремонтують за майже 194 мільйони гривень

23.08.2019 10:21

Провівши відкриті торги Департамент ЖКГ та будівництва Дніпропетровської ОДА замовив ТОВ «Буд Регіон» капітальний ремонт дороги у Кривому Розі за 193,83 млн грн. Мова йде про ділянку проспекту 200-річчя Кривого Рогу від площі 30-річчя Перемоги до вулиці Спаської в Саксаганському районі, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

Асфальтобетон поставлятиме ТОВ «Весташляхбуд» із концерну «Веста» одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, якого пов’язує багаторічна дружба і спільні бізнес-інтереси із криворізьким мером Юрієм Вілкулом, а також його сином, екс-губернатором Дніпропетровщини, а нині нардепом від «Опозиційного блоку» Олександром Вілкулом. «Весташляхбуд» є монополістом на ремонт і утримання доріг у Кривому Розі.

Створений у 2016 році криворізький «Буд Регіон» належить Олексію Буріку, який у 2010-2013 роках працював у Департаменті ЖКГ та будівництва Дніпропетровської ОДА, дійшовши до посади директора. Потім він був заступником голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського до жовтня 2014 року та заступником голови Дніпропетровської облради щонайменше до липня 2015 року.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Будінвест Інжиніринг» директора Дмитра Літнаровича, чиїми засновниками Донедавна були Віталій Баранніков та Аркадій Масарський.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання