DOZORRO-NEWS

Чергові рекорди від ProZorro.Продажі

12.05.2017 12:31

Черговими досягненнями проекту ProZorro.Продажі на свої сторінці у мережі Facebook поділився перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.
«1. За місяць продали на 434 млн грн (це ріст х2.2 рази до березня) - це другий кращий результат Deposit Guarantee Fund за всю його історію!
2. Запустили #місяць_доброти - благодійні аукціони, аби зібрати кошти на апарати штучної вентиляції легень. Представили в Ukraine Сrisis Media Center купу цікавих лотів, в тому числі персонально підписану книжку про Майдан від Степан Кубів! Приймайте участь, допомагаємо дітям разом!
3. Готувались до нового раунду аккредитації від ФГВФО - вже маємо 20 заявок на підключення на додачу до 28 майданчиків, що працюють. Оце називається демонополізація ринку!
4. Підключили нових клієнтів: Нафтогаз України - Naftogaz КП "Київський метрополітен" та розробили драфт типового проект рішення місцевої влади для підключення до проекту!
5. Volodymyr Groysman дав сьогодні доручення Фонд державного майна України та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України запустити пілот малої приватизації через ПроЗорро.Продажі! Треба змінити наказ Фонду - і спробуємо розкачати і цей ринок!» - пише Нефьодов.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання