DOZORRO-NEWS

Черкаський обласний центр екстреної медичної допомоги замовив «швидких» на понад 81 мільйон гривень

27.01.2021 09:22

Комунальне некомерційне підприємство «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» уклало чотири договори із ТОВ «Автоспецпром» про закупівлю швидких на загальну суму 81,13 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі «ProZorrо», інформує видання «Наші гроші».

За ковідною процедурою для медиків замовили 35 автомобілів швидкої допомоги на базі Citroen Jumper. Їх поставлять до літа 2021 року. Передбачено аванс 50%, але замовник може виплатити й 100%. Гарантія на шасі складає два роки, а на медобладнання – рік.

У тому числі 15 передньопривідних «швидких» типу C з електромеханічним приймальним пристроєм та апаратом штучної вентиляції легень придбали по 2,66 мільйонів гривень. Крім того, ще шість «швидких» типу B із повним приводом купили по 2,35 мільйона, 12 «швидких» типу B із переднім приводом – по 1,96 мільйона гривень і дві «швидкі» типу A2 – по 1,78 мільйона гривень за одиницю.

За такими ж цінами «Автоспецпром» поставляв їх більшості інших замовників у 2020 році, за винятком ДП «Медичні закупівлі України» Міністерства охорони здоров’я, які купили «швидкі» типу B на базі CitroenJumper по 1,59 мільйона гривень, що на чверть дешевше.

Фірма «Автоспецпром» входить до пулу компаній Германа Фісталя, чий батько відомий донецький професор Еміль Фісталь пов’язаний дружніми стосунками з уже колишньою головою комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Тетяною Бахтєєвою.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання