DOZORRO-NEWS

Чернівецька ОДА планує відновити міжнародний аеропорт «Чернівці»

21.09.2021 10:34

Управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької обласної державної адміністрації оголосило закупівлю реконструкції аеродромного комплексу ДП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» ім. Леоніда Каденюка». Очікувану вартість замовлення оцінили в 949,98 мільйонів гривень, інформує Gmk.center.

Згідно з технічним завданням, роботи здійснюватимуть на трьох пускових комплексах.

На першому пусковому комплексі заплановано ремонт штучної злітно-посадкової смуги, а також рульової доріжки №1. Роботи складаються з підготовчих, земельних, планувальних, агротехнічних заходів, а також маркування.

На другому пусковому комплексі передбачені роботи з пероном. Зокрема ремонт покриття, майданчики для проведення процедур, а також маркування.

Третій пусковий комплекс складається з робіт на площадці знепилювання, штучної злітно-посадковій смузі, рульової доріжки №2. Будуть виконані підготовчі, земельні, агротехнічні, а також маркувальні роботи.

Відповідно до тендерної документації кінцевий термін подання заявок  завершується 18 жовтня.  А от аукціон з вибору підрядника призначено на 22 листопада. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання