DOZORRO-NEWS

Чорнобильська АЕС підписала договір на утилізацію старих акумуляторів та моніторів за 1 копійку

21.01.2020 11:47

ДСП «Чорнобильська АЕС» за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Центр управління відходами» про послуги з утилізації відпрацьованих товарно-матеріальних цінностей на 1 коп. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Протягом 2020 року компанія повинна утилізувати до 8400 кг акумуляторів, 8250 шт. люмінесцентних ламп, 7500 кг автомобільних шин і 100 комп’ютерних моніторів.

Договір містить пункт, яким виконавець «підтверджує, що вартість послуг економічно обґрунтована, розрахована за звичайними цінами та нормами витрат ресурсів» тощо.

На торги з очікуваною вартістю 56 тис грн. прийшло окрім переможця київське ТОВ «Укрекосервіс» Максима Ігнатенка із ціною 53 тис грн. і вінницьке ТОВ «Вінекоресурс» Руслана Кабака із ціною 50 тис грн.

Столичний «Центр управління відходами» киянина Олександра Возного має ліцензію на поводження з небезпечними відходами, а саме на збирання, зберігання, оброблення та утилізацію відходів з умістом ртуті, акумуляторів, електроніки тощо. Також у фірми є власна техніка та ліцензія на внутрішні перевезення небезпечних вантажів і відходів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання