DOZORRO-NEWS

ЦВК замовила регіональним ЗМІ друк обов’язкових матеріалів щодо парламентських виборів

12.07.2019 06:43

Центральна виборча комісія у червні-липні уклала 22 угоди з регіональними газетами про опублікування матеріалів щодо підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України, котрі підлягають обов’язковому оприлюдненню в регіональних друкованих ЗМІ.  Загальна сума угод склала 3,65 млн грн. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Усі закупівлі проводились без торгів оскільки вартість кожної угоди була менша від порогу в 200 тис грн., після якого ЦВК мала би проводити відкриті торги зі щонайменше двома учасниками.

Окружні виборчі комісії не робили замовлень, крім ОВК округу №97 на Київщині, котра уклала шість угод із ТОВ «Редакція газети «В.І.Р.» про друк програм на суму815 тис грн.

Перед президентськими виборами ЦВК також уклала п’ять угод із газетами на 448 тис грн. Підряди отримали «Високий Замок» на Львівщині, «Вісті.Інформація.Реклама» на Київщині, «Вiстi Приднiпров’я» на Дніпропетровщині, «Нова газета» на Кіровоградщині та «Новини регіону» на Донеччині. Натомість ОВК роздали газетам близько 4,60 млн грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання