DOZORRO-NEWS

ДАСУ вказало прикордонникам на недопустимість закупівлі робіт у фірми з «чорного списку» АМКУ

16.04.2019 10:40

Західний офіс держаудитслужби зобов’язав Західне регіональне управління прикордонної служби усунути порушення в закупівлі на реконструкцію клубу-їдальні санаторію «Прикордонник-Немирів» за майже 28,8 млн грн. У квітні цього року експерти «Центру громадського моніторингу та досліджень» знайшли порушення в тендері Західного регіонального управління державної прикордонної служби України. Замовником було уклало договір з ПП «Енергоекосервіс», яке у липні минулого року АМКУ оштрафував за антиконкурентні узгоджені дії. Відтак з дати рішення фірмі заборонено брати участь у торгах ще протягом трьох років. Згідно із ЗУ «Про публічні закупівлі», замовник мав би відхили пропозицію фірми, однак не зробив цього, повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Після скарги експертів «ЦГМД» Західний офіс держаудитслужби перевірив закупівлю та зобов’язав замовника усунути порушення. Єдиний спосіб це зробити – розірвати договір з «Енергоексосервісом» протягом п’яти днів.

Фірма «Енергоекосервіс» зареєстрована 2007 року у Львові. Власниками компанії є Андрій Бутитер та Микола Вірт, яким також належить ПП «Вікна-центр».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання