DOZORRO-NEWS

Держаудитслужба зобов’язали розірвати договір на ремонт покрівлі будинку у Винниках

27.02.2020 09:42

Західний офіс держаудитслужби України зобов’язав ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради» розірвати договір з ТОВ «Економбуд-ЛВ» на ремонт будівлі на вул. Крип’якевича, 2 у Винниках. Вартість угоди, що була укладена в грудні 2019 року складає  2,3 мільйонів гривень, повідомляє видання «Наші гроші. Львів»

Порушення в тендері виявили фахівці з публічних закупівель «Центру громадського моніторингу та досліджень». Вони зазначили, що фірма «Економбуд-ЛВ» не подала частини потрібних документів: довідки-підтвердження до банківської гарантії та всіх документів про підтвердження досвіду виконання аналогічних робіт. Також на підтвердження кваліфікації компанія подала недійсний оригінал посвідчення атестації директора.

Західний офіс держаудитслужби підтвердив виявлені громадськими експертами порушення та зобов’язав замовника розірвати з підрядником договір. 

Компанія «Економбуд-ЛВ» зареєстрована 2010 року у Львові. Засновником та водночас директором фірми є львів’янин Василь Лега, екс-помічник депутата міської ради Юрія Кужелюка.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання