DOZORRO-NEWS

Держгеокадастр планує провести аерофотозйомку практично усієї території країни

06.12.2019 10:07

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр) оголосила закупівлю аерофотознімання більшої частини території України очікуваною вартістю 276,59 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

На строк до грудня 2020 року за дорученням прем’єр-міністра Олексія Гончарука хочуть замовити аерофотознімання, створення цифрових ортофотопланів масштабу 1:10 000 і цифрових моделей рельєфу. 3Д-моделі потрібні для проектування доріг, зрошування земель і реагування у разі складних погодних умов. Обсяг замовлення складає 426 тис кв. км (крім Львівської, Волинської, Донецької і Луганської областей, Криму і 20-кілометрової буферної зони вздовж державного кордону з усіма сусідніми державами).

Таким чином, очікувана ціна послуг становить 650 грн. за один квадратний кілометр.

Аерофотокамера якою буде проводитись зйомка має бути цифровою кадровою з розміром зображення не менше 80 Мп або скануючого типу з шириною полоси захвату 8 Кп, з фокусною відстанню об’єктиву 60-250 мм. Також вимагається гіроплатформа для аерофотокамери, електронна або механічна компенсація змазу, інерціальна та навігаційна системи управління зйомкою.

Тендерні пропозиції подаватимуть до 30 грудня, аукціон заплановано на 4 лютого.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання