DOZORRO-NEWS

Держкомтелерадіо оголосило три закупівлі послуг вивчення ставлення українців до ЄС та НАТО

11.09.2019 10:16

9 вересня Держкомтелерадіо оголосило проведення  відкритих торгів для закупівлі послуг з організації та проведення загальнонаціонального соціологічного дослідження для відстеження змін у ставленні громадськості щодо підтримки НАТО і державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції. Очікувана вартість замовлення складає 400 тис. грн, інформує «Урядовий портал».

Окрім того Держкомтелерадіо має намір закупити послуги з організації та проведення двох інформаційних кампаній. Перша кампанія розрахована на громадян найбільших європейських держав-членів НАТО та держав, що межують з Україною, з метою формування позитивного ставлення до України як до держави, яка поділяє демократичні цінності з державами-членами НАТО, а також з метою доведення переваг тісних взаємовідносин цих країн з Україною. Друга інформаційна кампанія – про переваги співпраці у рамках Україна – ЄС, розрахована на громадян держав-членів ЄС, зокрема тих, що межують з Україною. Очікувана вартість закупівель цих послуг – 1,5 млн грн кожна. До участі у тендері запрошуються інформаційні агентства, які мають досвід реалізації інформаційних, комунікаційних, роз’яснювальних кампаній для закордонної аудиторії, зокрема, таргетованого розміщення аудіовізуальної продукції у соціальних мережах.

Усі послуги майбутні підрядники мають надати в строк до 26 грудня проточного року. Подати свої пропозиції потенційні учасники можуть в строк до 24 вересня включно.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання