DOZORRO-NEWS

Дилери одного виробника розіграли поставку хімречовин для «Київводоканалу»

30.06.2020 11:37

ПрАТ «АК «Київводоканал» за результатами тендеру замовило ТОВ «Стоунсенд» хімічних речовин на 66,89 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

До кінця 2021 року підрядник має поставити:

  • 7314 т рідкого залізовмісного коагулянту Fer-Aqua-17R виробництва ТДВ «Пологівський хімічний завод «Коагулянт» по 9142 грн/т;
  • 800 кг тіосульфату натрію виробництва «Ningbo V&S International Trade Shipping Co. Ltd.» (Китай) по 34 грн/кг.

Тендерна документація вимагала надати лист від виробника хлориду заліза (ІІ) про можливість виробництва 3800 т на рік та максимальної поставки 400 т на місяць.

Якщо учасник сам не був виробником хлориду заліза (ІІ), він мав бути його офіційним представником (дилером) в Україні. Також вимагався протокол або звіт про проведення в «Київводоканалі» досліду пробного коагулювання і знезараження води діоксидом хлору з усуненням хлоритів за допомогою хлориду заліза (ІІ). Переможець «Стоунсенд» приніс протокол за 4 травня, а суперник ТОВ «Енвіротех-Інжинірінг» – за 6 травня 2020 року.

Єдиним конкурентом була дніпровська фірма «Енвіротех-Інжинірінг» Костянтина Кушніренка на чолі з Іллею Бельковим із такою ж продукцією «ПХЗ «Коагулянт» і тіосульфатом натрію від «Haimen Wuyang Chemical Industry Co. Ltd.» (Китай).

Створеною в 2017 році столичною «Стоунсенд» володіє і керує киянин Андрій Родіонов. Загалом із 2018 року вона отримала державних підрядів на 141,44 мільйонів гривень. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання