DOZORRO-NEWS

Дилери Toyota розіграли поставку дороговартісного авто для Служби автодоріг в Одеській області

24.11.2020 09:39

Служба автомобільних доріг в Одеській області придбала у ТОВ «ВТП «Інжпроект» автомобіль Toyota Land Cruiser Prado. Вартість замовлення за результатами відкритих торгів склала 1,378 мільйона гривень. За умовами контракту фірма має поставити одеситам позашляховик до кінця листопада, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro. 

В тендерній документації зазначається, що автомобіль має бути повнопривідний з об’ємом двигуна до 3956 см3 та не старшим 2020 року випуску, бажано білого кольоруАвтомобіль має бути зі шкіряним салоном, підігрівом керма та всіх сидінь. 

На аукціоні єдиним конкурентом ТОВ «ВНП «Інжпроект» виступило ТОВ «Восток Автомир», яке запропонувало замовнику ціну очікуваної вартості тендеру – 1,38 мільйона гривень. Це дозволило ТОВ «ВНП «Інжпроект» виграти торги з мінімальною знижкою у 2 тисячі гривень.

Обидва учасника аукціону є офіційними дилерами ПІІ «Тойота Україна» японської корпорації Sumitomo. ТОВ «ВНП «Інжпроект» займається розвитком бренду в Одесі та області,  ТОВ «Восток Автомир» – в Запоріжжі та області.

ТОВ «ВНП «Інжпроект» засновано у 2004 році в Одесі Петром Хлицовим та його дружиною Оленою Хлицовою. В минулому Петро Хлицов був депутатом Одеської міськради, заступником губернатора Одеської області.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання