DOZORRO-NEWS

Директор запорізького аеропорту закупив для летовища палива у фірми пов’язаної з власною дружиною

15.11.2018 10:53

Комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» за переговорною процедурою укладл уклало угоду з ТОВ «Запорізька хендлінгова компанія» на поставку пального вартістю 458 тис. грн. Замовник не проводив конкурентні торги оскільки раніше двічі їх відміняв через недостатню кількість учасників. Про це повідомляється у системі електронних закупівель ProZorro, інформує видання «Наші гроші. Запоріжжя».

Загалом за вказану суму буде придбано 15 тисяч літрів авіаційного пального JET A-1 по 30,5 грн/літр. Водночас, у відкритих джерелах це пальне без доставки пропонують по 22,50 грн/літр при замовленні від 1000 літрів, по 25,84 грн/літр (в тоні 1250 літрів цього палива) та по 21,30 грн/літр (також перераховано з тони).

Нині “Запорізька хендлінгова компанія” належить Віталію Павелко, Олексію Прокоп’єву та Григорію Доброву з Дніпра. З часу створення компанії у 2009 році її часткою володів вже колишній директор запорізького аеропорту Євген Каргальський, а пізніше Ольга Біскупська – дружина нинішнього директора аеропорту Віктора Біскупського. Після публікації цієї інформації у 2015 році частку Біскупської переписали саме на Прокоп’єва.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання