DOZORRO-NEWS

Для Володимира-Волинського розроблять промоційний ролик

22.10.2018 11:42

Відділ культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради оголосив проведення допорогової закупівлі послуг виготовлення проморолику міста очікуваною вартістю 70 тисяч гривень. Відповідна інформація розміщена в системі ProZorro повідомляє «ВолиньPost».
За інформацією видання основною метою створення проморолика є популяризація міста Володимира-Волинського як туристично, культурно, гастрономічно та інвестиційно привабливого міста, для привернення уваги широкого кола туристів та інвесторів з України та усього світу.
Промоційний ролик виготовлять у вигляді «живої» зйомки високої якості, у поєднанні з комп'ютерною графікою та з використанням сучасного музичного оформлення.
Згідно техвимог в кадрі  обов'язково мають з’явитись парк Слов'янський, а також пам'ятки історії та архітектури Володимира. Відео буде продубльовано двома мовами - українською та англійською.

На аукціон свої пропозиції подали одразу ти учасника, наразі триває оцінка тендерної документації потенційних підрядників.

Це вже друга спроба закупити виготовлення ролика. Першого разу закупівля не відбулась через відхилення пропозиції єдиного учасника торгів.  

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання