DOZORRO-NEWS

Дніпровська міськрада готова витратити півтора мільйона на організацію Ліги Сміху

22.03.2019 06:45

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради оголосив закупівлю послуги  проведення фестивалю місцевої Ліги Сміху. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Dozorro.

На гумористичний фестиваль міськрада готова витратити 1,5 млн грн. Послугу підрядник має надати з 16 квітня по 25 грудня. Захід проходитиме у чотири етапи: один день для першої гри в квітні, у травні - два дні одна четверта фіналу, ще два дні півфіналу в жовтні і фінальне змагання, яке відбудеться в листопаді.. В рамках реалізації проекту можуть проводитись прес-конференції, презентації, майстер-класи, конкурси тощо.

Згідно техзавдання майбутній підрядник має на себе усю організацію заходу, зокрема розроблення художньої концепції, закупку і встановлення декорацій, організацію проживання, харчування та проїзд для членів журі та учасників з інших міст. Крім того необхідно буде провести рекламну кампанію, забезпечити звукове та світлове оформлення і організувати фото-відеозйомку конкурсу.

Подати свої пропозиції потенційні учасники торгів можуть до 31 березня включно. Аукціон заплановано провести наступного дня – 1 квітня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання