DOZORRO-NEWS

Дніпровська міськрада витратить на інформування населення про власну діяльність понад 16 мільйонів

09.02.2018 17:22

Комунальне підприємство "Організаційно-аналітична служба" Дніпровської міської ради провела чотири закупівлі послуг з висвітлення діяльності ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів через засоби масової інформації. Тендери, кожен очікуваною вартістю понад 4 мільйони гривень, стосувались інформування громадськості через друковані видання, інтернет-портали, телебачення та радіо.

Станом на сьогодні договори вже підписані з ФОП Білий Роман Валентинович, котрий за 4,257 мільйонів гривень піаритиме раду в мережі Інтернет, а також ФОП Салата Ольга Вікторівна, яка відповідатиме за друк інформації про діяльність Дніпроради в друкованих ЗМІ. Вартість її послуг складає 3,999 мільйонів гривень.

Крім того комунальне підприємство оголосило про намір підписати договори на висвітлення діяльності ради на регіональних телеканалах з ФОП Олейников Олексій Олегович та на радіо з ФОП Костін Ігор Вікторович. Ціна питання 4,1 та 3,995 мільйонів відповідно.

Загалом, у разі фактичного укладення всіх договорів вартість інформування населення про діяльність Дніпровської ради коштуватиме місту 16,35 мільйонів гривень

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання