DOZORRO-NEWS

Дніпровська ОДА витратить майже 733 мільйона гривень на реконструкцію спорткомплексу «Металург» у Кривому Розі

22.01.2021 09:45

Департамент капітального будівництва Дніпропетровської ОДА за результатами тендеру замовив ТОВ «СК «Стройінвест» реконструкцію спорткомплексу «Металург» у Кривому Розі. Ціна контракту - 732,98 мільйона гривень, інформує видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro. 

Цьогоріч мають реконструювати спорткомплекс «Металург» комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №1» по проспекту Металургів, 5. У тому числі збудують трибуни, каси, футбольне поле з поливом, дренажем і підігрівом, інженерні мережі, медіа-системи, протипожежні системи, відеоспостереження і зв’язок.

Видання зауважує, до аукціону не допустили дніпровське ТОВ «Рубікон-Моноліт» Григорія Козинського. Воно не подало технічну специфікацію та листи про дотримання закону і про відповідальність за підробку документів чи надання недостовірних даних.

Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ «Будівельна компанія «Случ» із Баранівки Житомирської області. Засновником суперника є Сергій Бондарець, чия дружина Лариса Бондарець є заступницею керівника апарату Рівненського окружного адміністративного суду. А керує фірмою Володимир Григоренко – чоловік провідної спеціалістки Відділу забезпечення діяльності керівництва апарату Рівненської ОДА Оксани Григоренко.

Дніпровською «СК «Стройінвест» володіє і керує Юрій Кравченко. Із 2015 року переможець отримав підрядів переважно у Департаменту на 3,10 мільярда гривень. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання