DOZORRO-NEWS

Дніпровські комунальники готові віддати 4 мільйони за створення Telegram-бота що об’єднає інформацію з усіх місцевих систем диспетчеризації

21.06.2018 14:47

Комунальне підприємство "Iнформаційні системи" Дніпровської міської ради оголосило закупівлю послуг з розробки модуля програмного забезпечення інтеграції об'єктів автоматизованої системи керування дорожнім рухом до системи головного центру автоматизованого керування взаємодіїї систем та його автоматизованого помічника. Мова йде про створення спеціального акаунту у месенжері Telegram, який повинен об`єднати в єдину мережу вже існуючі окремі системи диспетчеризації комунального господарства міста. Інформація про закупівлю розміщена на порталі ProZorro, передає «Дніпроград».

За 4,05 мільйонів гривень, саме такою замовник визначив очікувану вартість закупівлі, майбутній підрядник має створити Telegram-бота, який у месенджері прийматиме заявки з проблемними питаннями у галузі комунальних послуг. Зазначається, що чат у соцмережі повинен об'єднувати інформацію про роботу міських служб і обслуговуючих компаній, виявляти порушення в роботі комунального транспорту, збої і поломки ліфтового устаткування, системи зовнішнього освітлення, системи управління дорожнім рухом та інше. Крім того в чаті з комунальним ботом можна буде переглянути аварійні відключення енерго-, водо- та теплопостачання. Залишити звернення про ту чи іншу поломку та при потребі зв'язатися з диспетчером.

Подати свої пропозиції потенційні учасники тендеру можуть до 4 липня. Сам же аукціон планують провести вже наступного дня – у четвер, 5 липня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання