DOZORRO-NEWS

Дніпровські комунальники заплатять за мініфутбольні поля у півтора рази дорожче да донецьких колег

21.06.2017 13:48

Дніпровське КП «Спорт-Дніпро» за результатами тендеру замовило у ТОВ «Торгівельний дім «Н’ю-лайн» мініфутбольні поля на суму 2,70 млн грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівель у системі ProZorro.

Відповідно до умов договору фірма до кінця року для поставлять і змонтують два ігрові майданчики 42х22 м із синтетичною травою Performa 40 mm, огорожею, воротами та сітками по 1,35 млн грн кожний.

Журналісти наголошують, у травні КФОУ «Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» замовила в інших фірм аналогічні майданчики з монтажем по 826-831 тис грн. що більш ніж у півтора рази дешевше від нинішньої ціни.

Окрім того ціна підписаної угоди дорівнює очікуваній вартості закупівлі та ціні пропозиції єдиного конкурента – ТОВ науково-виробниче підприємство «Променергетика». Обидва учасники жодного разу не знижували ціну під час аукціону. Відповідно чому переможцем обрано саме «ТД «Н’ю-лайн», яке подало свою тендерну пропозицію на п’ять днів раніше за суперника, – невідомо.  Свою позицію замовник протокольно не пояснив.

Власниками дніпровського «ТД «Н’ю лайн» є Ольга Кільова та Павло Кільовий. Останній володів нині ліквідованим ТОВ «ДПТД «Н’ю – Лайн» разом із Вадимом Барабашом.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання