DOZORRO-NEWS

Дорогу державного значення на Закарпатті почали ремонтувати ще до закінчення тендеру

12.04.2019 09:18

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області підписала договір з ТОВ «ШБУ-77» на майже 214,8 млн грн на поточний середній ремонт ділянки автомобільної дороги державного значення Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Львів. Про це стало відомо з сайту закупівель ProZorro, інформує видання  «Наші гроші. Львів»

Товариство ремонтуватиме ділянку від 22,12 до 32,5 км. В середньому вартість ремонту одного кілометра становитиме 20,7 млн грн.

Як повідомляли видання згадане підприємство розпочало роботи з ремонту за декілька тижнів до офіційного завершення закупівлі.

Окрім переможця торгів документи для участі у згаданій закупівлі подали також ТОВ «Шляхо-будівельне управління №14», ПП «Полтавабудцентр», ТОВ «ПБС». Останні дві компанії не допустили до аукціону. Під час аукціону «Шляхо-будівельне управління №14» і «ШБУ-77» зменшили свої початкові пропозиції приблизно на 25 млн грн, однак пропозиція останнього була на 20,5 тис. грн дешевшою.

Власником «ШБУ-77» є Андрій Білоус із смт. Велика Димерка (Броварський район Київської області). Від Служби автомобільних доріг у Закарпатській області компанія отримала підрядів на понад 2 млрд грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання