DOZORRO-NEWS

Довідку ДФС про відсутність заборгованості по сплаті податків, необхідну для участі в тендерах ProZorro, відтепер можна отримали онлайн

10.05.2017 19:36

Як повідомляє офіційний сайт Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, відтепер отримати інформацію, щодо відсутності заборгованості зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), можна через “Електронний кабінет платника” ( https://cabinet.sfs.gov.ua). Так використовуючи електронний цифровий підпис (ЕЦП), користувач може надіслати заяву та отримати Довідку в електронному вигляді, яка буде підписана ЕЦП посадових осіб відповідного контролюючого органу.

На думку першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова це допоможе детінізувати процес видачі даних довідок та значно скоротити час іх отримання.

“Мінекономрозвитку наполегливо рекомендує держзамовникам використовувати описаний сервіс під час перевірки заборгованості в учасників тендерів і визначати це у тендерній документації. Ми намагаємося максимально спростити участь бізнесу в закупівлях, а електронізація і зменшення кількості безпосередніх контактів з чиновниками - безперечний крок назустріч бізнесу“, - зазначив Нефьодов.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання