DOZORRO-NEWS

Дружина депутат з Кіровоградщини без конкуренції отримує підряди в рідному районів чоловіка

15.05.2019 10:20

Бандурівська сільська рада Гайворонського району Кіровоградської області прозвітувала про підписання з ФОП Лященко Ярославою Миколаївною договору на утеплення фасаду будівлі місцевого дошкільного навчального закладу. Вартість безконкурентного замовлення склала 849,72 тисяч гривень.

За інформацією видання «Блогери» це не перший досвід роботи сільрали з підприємицею. За рік співпраці сторони підписали загалом 5 договорів на суму 1,94 мільйони гривень. Зокрема, Лященко виконувала поточний ремонт приміщень місцевого будинку культури, а також замінювала покрівлю у вже згаданому дошкільному закладі.

Журналісти зауважують, що Ярославу Лященко на території Гайворонського району досить часто обирають для виконання будівельних робіт. З моменту запровадження системи ProZorro їй вдалось підписати 22 контракти на суму 5,55 мільйонів гривень. Причому усі підряди, згідно даних аналітичної платформи Clarity-project, було отримано на позаконкурсній основі. Окрім Бандурівської сільради Лященко виконувала роботи для Відділу освіти Гайворонської РДА – 14 договорі на 2,03 мільйони гривень, Гайворонської районної лікарні – 1 договір на суму 1,23 мільйони гривень та Гайворонської районної ради – 2 угоди загальною вартістю 351,45 тисяч гривень.

Окрім діяльності як ФОП Ярослава Лященко також є співвласницею ТОВ «Сплайн ЛТД». Другим співвласником підприємства значиться чоловік підприємиці, гендиректор ПАТ «Заваллівський графітовий комбінат», депутат Гайворонської районної ради від БПП «Солідарність» Віталій Лященко.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання