DOZORRO-NEWS

Два швидкісних “Hyundai” для Укрзалізниці ремонтуватиме фірма з пропискою у квартирі власника

14.02.2018 19:22

Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Українська залізниця» уклала контракт з ТОВ “Український Центр Енергоремонт” на виконання ремонту двох тягових трансформаторів швидкісних електропоїздів “Hyundai”. Сума договору склала 12,3 мільйони гривень повідомляє «Zалізниця без корупції», з посиланням на ProZorro.

За даними громадських експертів фірма зареєстрована в місті Борислав, Львівської області, по вулиці Дорошенка №19, у 85-й квартирі. За цією ж адресою прописаний і її власник Ковтун Ігор Володимирович. При цьому замовник ремонту не вимагав від учасників підтвердження затвердженого атестату виробництва або затвердженої технології ремонту вузлів тягового рухомого складу, хоча наявність даного підтвердження є обов'язковим, вдповідно до  наказу Укрзалізниці №451-Ц від 10.10.17 року.

Виконувати роботи підрядник зобов’язався власними силами, без залучення субпідрядників, за адресою: місто Борислав, вулиця Раневицька, 14. За цією адресою зареєстроване інше підприємство – ТОВ “УЕНЕРГО”.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання