DOZORRO-NEWS

"Енергоатом" попоповнив власний автопарк трьома Toyota Camry

17.01.2019 11:57

Державне підприємство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» замовило для ВП «Управління справами» легкових автомобілів на загальну суму 2,25 млн грн. Транспорт, за результатами відкритих торгів, поставлятиме ТОВ «Кит-Т» повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на систему ProZorro.

Три автомобіля Toyota Camry у комплектації Comfort коштуватимуть Енергоатому по 751 тис грн кожен. Автівки матимуть круїз-контроль, камеру заднього виду, підігрів передніх сидінь, клімат-контроль, аудіосистему Toyota (радіоприймач, CD/MP3/WMA-програвач) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7’’ та 6 динаміків, 6 подушок безпеки, обігрів лобового скла.

На торгах конкурентами «Кит-Т» були ТОВ «Автосаміт на Столичному» Таріела Васадзе, ТОВ «ВіДі автострада» Віталія Джуринського та ТОВ «Гранд Мотор» екс-нардепа Михайла Гвоздьова. Їх пропозиції були дещо вищим від конкурента. Офіційний дилер Toyota в Україні ТОВ «Кит-Т» з Миколаєва належить Геннадію Крашеніннікову та Андрію Туріці, який керує підприємством.

Відокремлений підрозділ «Управління справами» займається побутово-господарським, матеріально-технічним і сервісним забезпеченням персоналу Дирекції ДП НАЕК «Енергоатом» та його відокремлених підрозділів, розташованих у місті Києві.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання