DOZORRO-NEWS

Фірма доньки екс-прокурора Одеської області поставить сміттєвоз для потреб коростенських комунальників

25.10.2021 10:17

Коростенське комунальне виробничо-господарське підприємство має намір укласти угоду з ТОВ «Спецкомунтех» на придбання сміттєвоза вартістю 1,55 мільйона гривень. За умовами тендерної документації, фірма-переможець має поставити сміттєвоз із заднім завантаженням до 30 листопада 2021 року, повідомляє «Житомир.Інфо»

ТОВ «Спецкомунтех» поставить сміттєвоз Volvo FL280 2008 року випуску, двигун дизельний – 7146 см3 – 206 кВт, клас екологічності – Євро 5, допустима загальна маса 14 тисяч кг. На автомобіль встановлено пресувальний пристрій та підйомний механізм Norba.

На сайті «Спецкомунтех» придбати сміттєвоз із такими ж характеристиками можна за 1,45 млн грн, що на 100 тис грн дешевше від запропонованої вартості фірми.

Конкурентом ТОВ «Спецкомунтех» виступило ТОВ «ТФ Трейд Груп», запропонувавши цінову пропозицію на 2 тисячі гривень дорожче. Під час аукціону фірми між собою не конкурували та не знижували цінові пропозиції. Зазначимо, що тендерні пропозиції обидві фірми, зареєстровані в Луцьку, подавали в один день.

13 жовтня комунальне підприємство Коростенської міської ради опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «Спецкомунтех».

ТОВ «Спецкомунтех» засноване в січні 2018 року в Луцьку. Спеціалізується фірма на торгівлі автомобілями та легковими автотранспортними засобами. Власниками фірми з жовтня 2021 року є Наталія Самойліч та Анастасія Веніславська - донька колишнього прокурора Одеської обласної прокуратури Вадима Веніславськогого. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання