DOZORRO-NEWS

Фірма дружини депутата Вугледарської міськради встановить у Житомирі дитячо-спортивний майданчик

27.10.2021 09:52

Комунальне підприємство «Зеленбуд» Житомирської міської ради 23 жовтня уклало угоду з ТОВ «Росквіт» на придбання та встановлення дитячо-спортивного майданчика. Як повідомляє «Житомир.Інфо» вартість укладеної угоди складає 342 тисяч гривень.

За умовами договору, встановити дитячий майданчик ТОВ «Росквіт» має до 30 листопада 2021 року. Фірма-переможець придбає та встановить дві гойдалки-балансири, пісочницю з кришечкою, карусель «Класік», гойдалку на пружині «Джип», гімнастичний комплекс «Рукохід друзів», гімнастичний комплекс «Авто-гімнаст», ігровий комплекс «Острів», турнік подвійний з драбиною та гойдалку подвійну велику.

Участь у тендері взяло чотири учасники: ТОВ «Росквіт» з пропозицією у 341,99 тис. грн, ТОВ «Жеж-Ко» з пропозицією у 342 тис. грн, ФОП Кобилинський Анатолій Анатолійович з пропозицією у 375 тис. грн та ФОП Руденко Дмитрій Володимирович з пропозицією у 380 тис. грн.

У ТОВ «Росквіт» тендерний комітет знайшов недопрацювання, зокрема у документації учасника була відсутня документально підтверджена інформація про відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме: наявність в учасника обладнання, матеріально-технічної бази та технологій. 

8 жовтня поточного року замовник опублікував вимогу про усунення виявлених невідповідностей, яку було задоволено. І вже 23 жовтня було укладено угоду з ТОВ «Росквіт». 

ТОВ «Росквіт» засноване в 2016 році в місті Вугледар, Донецької області. Власницею фірми є Марина Передерий, а директором фірми є її чоловік Олександр Передерий - депутат Вугледарської міської ради.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання