DOZORRO-NEWS

Фірма кандидата в нардепи відремонтує автопарк Львівського обласного центру меддопомоги

05.07.2017 17:40

За результатами проведено тендеру комунальний заклад «Львівський обласний центр медичної допомоги та медицини катастроф» уклав договір з ТОВ «Юнайтед Армор Груп» на послуги з ремонту автомобілів. Загальна вартість договору складає понад 1,62 млн грн, інформують «Версії» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Відповідно до технічного завдання, переможець замінить мастила для двохсот машин лікарні, проведе ремонт ходової, інжекторів та паливної апаратури для 80 автомобілів. Крім того, фірма має ремонтувати двигуни, електрообладнання та кузови у 60, 50 та 22 автомобілях швидкої допомоги відповідно. Роботи завершать до кінця 2017 року. Вартість нормо-години роботи коливатиметься від 240 до 340 грн в залежності від складності завдання.

Конкурентами переможцем торгів виступило ТОВ «Компанія сервіс-центр» з пропозицією на 28 тис. грн дорожчою.

ТОВ «Юнайтед Армор Груп» належить львів’янину Ігорю Самардаку. Йому також належить низка інших компаній, крім того у 2012 році він балотувався до Верховної Ради України від партії «УДАР».

Роман Зафійовський та Володимир Хом’як спільно володіють фірмою-конкурентом «Компанія сервіс-центр». Роман Зафійовський був депутатом Львівської міської ради від партії «Наша Україна», а Володимир Хом’як ‒ його помічником.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання