DOZORRO-NEWS

Фірма начальник облавтодорівської філії виконає ремонт дороги на Запоріжжі технікою цієї ж філії

19.08.2019 13:09

Провівши відкриті торги ДП “Місцеві дороги Запорізької області” замовило ТОВ “Дорбуд” середній ремонт автомобільної дороги Василівка – Дніпрорудне – км 17+795 – км 20+795 вартістю 11,1 млн грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель ProZorro, інформує «Наші гроші. Запоріжжя».

Підрядник має розібрати старе дорожнє покриття, влаштувати вирівнювальний шар з асфальтобетонної суміші, демонтувати та встановити нові дорожні знаки, влаштувати дорожню розмітку тощо.

Єдиним конкурентом переможця на тендері було ТОВ “Інтерметгруп”, яке запропонувало виконати роботи дорожче на 81 тис. грн. Обидва учасники не знижували своїх цінових пропозицій.

ТОВ “Дорбуд” належить Олегу Гавриленку, Юрію Доршакову та Сергію Яковенко. Останній також є начальником філії Мелітопольська дорожньо-експлуатаційної дільниці ДП “Запорізький облавтодор”. На вказаному тендері ТОВ “Дорбуд” взяло в оренду у вказаної філії фрезу, автокран, автогудранатор, ямобур, дорожно-розміточну машину та сідловий тягач з причепом.

З боку філії договір підписував Сергій Яковенко, з боку фірми, вочевидь його родич – Яковенко А.П.

Частину техніки запорізьке ТОВ “Дорбуд” орендуватиме у ТОВ “Доррем технології“, а те у дніпровського ТОВ “Дорбуд”. Останнє належить польському ТОВ “PUS”, яке пов’язане з керівництвом Дніпропетровського облавтодору.

ТОВ “Доррем технології” орендує приміщення у ТОВ “Дорожньо-будівельне управління №57”, одним з власників останнього є Сергій Ткаченко, який є одним з кінчених бенефіціарів ПАТ “Бердянські жниварки” з орбіти народного депутата Олександра Пономарьова.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання