DOZORRO-NEWS

Фірма пасинка Кернеса отримала додаткові мільйони на реконструкцію вулиці Клочківської у Харкові

14.05.2021 11:19

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Харківської міськради за переговорною процедурою уклало договір з ТОВ «Паркінг+» на 24,6 мільйона гривень щодо реконструкції вулиці Клочківської, від Бурсацького до Клочківського узвозу. При цьому, зауважує «Харківський антикорупційний центр», цю ділянку вулиці вже ремонтували в 2018 році. Тоді «Паркінг+» отримав на це 79,1 мільйонів гривень.

Замовлення додаткових робіт управління пояснює виявленням численних проблемних вузлів і зон містобудівного та технічного характеру в місцях поєднання основної дороги з проїжджими частинами прилеглих вулиць і провулків . 

Співвласником ТОВ «Паркінг+» є пасинок покійного Геннадія Кернеса – Родіон Гайсинський. Кінцевим бенефіціаром вказаний гонконгський офшор DRAGON INVESTMENT DEVELOPMENT LIMITED, власником якого є громадянин Малайзії, який мешкає у Швейцарії, Тан Джин Лі.

Гайсинський офіційно став співвласником ТОВ «Паркінг+» в лютому 2021 року. Ця фірма вже більше 10 років є головним харківським підрядником з ремонту доріг, яке за часів Кернеса освоїло багатомільярдні підряди.

На Гайсинського переписали долю, яка була оформлена на Олега Гончара та частину долі, яка була оформлена на Вячеслава Блінкіна. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання