DOZORRO-NEWS

Фірма прихильника партії Труханова отримує більшість протипожежних підрядів на Одещини

25.01.2022 10:57

У Одесі мільйони на послугах пожежних та рятувальних служб освоює ПП «Спецпожсервис-Юг». Фірма відома тим, що безоплатно віддала половину свого офісу на вулиці Юрія та Івана Лип, 76, під приймальню партії Одеського міського голови Геннадія Труханова «Довіряй ділам». При цьому Засновник та директор фірми, 33-річний Владислав Касаткін балотувався від партії мера до Одеської міськради у 2020 році, повідомляє «Depo. Одеса».

За даними публічного модуля аналітики Bi Prozorro, розпорядники бюджетних коштів в Одеській області уклали з ПП «Спецпожсервис-Юг» 648 угод на 118 млн грн. Серед замовників фірми – центри фінансування господарської діяльності закладів освіти, лікарні, театри, районні адміністрації тощо.

Раніше Касаткін був засновником агрофірми й не мав досвіду у сфері пожежної безпеки, але у 2017 році став власником «Спецпожсервис-Юг», і після цього постійно отримує бюджетні замовлення.

Владислав Касаткін має спільне майно з Владленою Касаткіною, яка свого часу працювала начальницею відділення договірної й претензійної роботи квартирно-експлуатаційного відділу Одеси.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання