DOZORRO-NEWS

Фірма яку кропивницькі активісти охрестили «варваром року» отримала два підряди на озеленення міста

01.06.2017 13:53

За результатами проведених торгів управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища міської ради Кропивницького 29 травня підписало з колективним підприємством «Єлізавета» два договори загальною вартістю 1,05 мільйони гривень. Про це, з посиланням на сторінки закупівель в системі ProZorro, пише Центр медіарозслідувань «Прозоро».

Підприємство, що обидва рази запропонувало ціну нижчу від єдиного конкурента підприємства «ХІК» у формі ТОВ, отримало замовлення на «Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень (послуги з видалення та обрізування дерев)» та «Виконання комплексу заходів щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану русел річок, а також заходи для боротьби з шкідливою дією вод на території міста (очищення русел річок від дерев)».

Журналісти зазначають, послуги з озеленення не передбачають висадження жодного дерева, більше того виконуючи обидва підряди фірма має заготовити місту 336,2 кумометри дров.

КП «Єлізавета», яка отримала минулоріч від ГО «Озеленення Кропивницького» звання «Варвар року», належить Аллі та Сергію Чернік, а також Михайлу Борщу. За даними порталу "Тексти", фірма за останні 9 років виграла 30 тендерів на загальну суму 21,94 мільйони гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання